Vacatures

Isoleerder  spouwmuurisolatie.

Ben jij op zoek naar een opdrachtgever waarbij innovatie, visie, groei & ontwikkeling hoog in het vaandel staan? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze opdrachtgever biedt je de kans om als ervaren of als leerling isoleerder aan de slag te gaan.

Het zelfstandig (met collega) boren in buitengevels volgens een vast boorpatroon, het vullen van de spouwmuren met isolatiemateriaal met behulp van speciale inblaasapparatuur en opvullen van de boorgaten middels voegspecie.

Wij vragen:

In bezit van Rijbewijs BE

Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Geen 9 tot 5 mentaliteit

Geen last van hoogtevrees

Klantgericht

Verantwoordelijk

Productiegericht

Goed probleemoplossend vermogen

Goede lichamelijke conditie

(bouw)technisch inzicht

Jansen Isolatie B.V. biedt je een afwisselende en zeer uitdagende baan waarbij een grote mate van zelfstandigheid gewenst is.

Na een periode bij het uitzendbureau gedetacheerd te zijn en bij goede verdiensten, is een contract mogelijk.

Interesse? Bel ons.

Nieuws en actualiteiten

Subsidie Bladel 2017

De gemeente Bladel heeft de Subsidieverordening duurzame energie voor particulieren vastgesteld. Deze treedt in werking op 1 januari 2017 en loopt tot 31 december 2018.

Deze regeling is bedoeld om particulieren te stimuleren te investeren in duurzame en energiebesparende maatregelen. De subsidie duurzame energie is alleen bedoeld voor het treffen van maatregelen aan bestaande woningen. De volgende voorzieningen komen in aanmerking voor subsidie: vloerisolatie, muur-/gevelisolatie, dakisolatie, glasisolatie, zonnecellen, zonneboiler en een warmtepomp.

Voor meer info kijk op : http://www.bladel.nl/wonen-leven/alle-producten-en-diensten_291/product/subsidie-duurzame-energie-voor-particulieren_935.html

LAAT JIJ JE HUIS ISOLEREN OP 5 NOVEMBER ?

Alles weten over isolatie en kans maken op een mooie (isolatie)prijs ? Het kan op zaterdag 5 november tijdens de eerste DAG VAN DE Isolatie. Specialistische bedrijven in heel Nederland isoleren die dag meer dan honderd huizen.Jij kunt daarbij zijn en met eigen ogen zien hoe isoleren in zijn werk gaat en wat dat in de praktijk betekent. En.. het kan ook jou huis zijn!

kijk op www.dagvandeisolatie.nl voor activiteiten in jouw buurt.


Rabobank  Slim verbouwen informatiemarkt Maandag 25 januari – 2016 van 18.30 tot 21.00 uur ( Venco Campus ) meerheide 200 in Eersel.

Wilt u meer weten over comfortabel wonen en energiebesparing? Wilt u advies van vakmensen bij u uit de buurt? Bezoek dan

de Slim Verbouwen informatiemarkt.

http://www.rabo.nl/dekempen/slimberbouwen.

Subsidie Nederland

De Energiesubsidiewijzer wijst u de weg. U vindt hier het complete en actuele overzicht van subsidies, leningen en andere regelingen voor woningeigenaren, woningcorporaties en particuliere verhuurders. Hierin ziet u precies welke mogelijkheden er in uw situatie zijn om subsidie te ontvangen van bijvoorbeeld de rijksoverheid, de provincie of uw gemeente. Dit maakt het nog aantrekkelijker om energie te besparen.

Voor meer informatie en de actuele stand van zaken, kijk op of www.energiesubsidiewijzer.nl

Isoleren van woningen 6% BTW-tarief !

Per 01-01-2014

LET OP; 6 % BTW op loonkosten

LET OP; 21 % BTW op materiaal

Om het na-isoleren van woningen te stimuleren is door de Nederlandse overheid het BTW-tarief verlaagd naar 6% ipv 21%. Deze regeling is van toepassing op op energiebesparing gerichte isolatiewerkzaamheden aan woningen ouder dan 2 jaar. Hierbij moeten de werkzaamheden voldoen aan:

  1. Vloer, gevel en dakisolatie met een Rc-waarde die voldoet aan de eisen van het bouwbesluit (groter dan of gelijk aan 2,5 m2K/W);
  2. Spouwmuurisolatie met een Rc-waarde die groter of gelijk is aan 1,1 m2 K/W;
  3. Bodemisolatie met een Rc-waarde groter of gelijk aan 1,1m2 K/W;

Het verlaagde 6% tarief is van toepassing op de isolatiewerkzaamheden. Het verlaagde tarief is niet van toepassing op de materialen indien die materialen een beduidend deel (meer dan 50%) vertegenwoordigen van de waarde van de totale dienst.

Voor spouwmuurisolatie en vloerisolatie of wel kruipruimte isolatie voldoet het systeem dat we toepassen ruimschoots aan de Rc-waarde, deze is ca. 2,0 m2K/W. De arbeidskosten bij het energiebesparend isoleren van vloeren, muren en daken bij woningen ouder dan 2 jaar vallen onder het 6%-tarief..

Voor de aktuele stand van zaken kijk op www.belastingdienst.nl, www.energiesubsidiewijzer.nl en www.milieucentraal.nl